Angajat sau freelancer? Nu avem o rețetă simplă de succes garantat. Dar avem profesioniști din industria creativ-digitală, consultanţi juridici şi financiari, care vor veni la Carieră în Ctrl să spulbere miturile și să îți împărtășească din experiența lor, ca tu să poți alege mai ușor.

Gabi Lungu

Creative Director și Co-fondator, Okapi Studio

Gabi face design grafic și web de peste 16 ani și este persoana care a trecut prin toate: freelancer, angajat și antreprenor. Și-a început cariera lucrând ca freelancer pentru brandul Coca-Cola, mai apoi Sprite, Burn și MTV, iar din 2002 a lucrat ca Art Director la agențiile D'Arcy DMBB, Headvertising şi GMP. În 2007, a fondat Okapi Studio, profilat pe dezvoltarea de produse digitale de la 0, atât pentru clienţi de renume mondial, cât şi pentru clienţi mai mici şi startup-uri. În momentul de față, studioul are birouri în București și San Francisco.
În toți acești ani, Gabi a câștigat diverse premii pentru creativitate, design grafic și industrial și a fost speaker și mentor la evenimente de profil.

Speaker
Speaker

Andra Ailincăi

Event Strategist, IBM Global Marketing Center

Andra are peste 13 ani experiență în marketing și comunicare pe piața din România, cu specializare pe marketing experiențial și design de eveniment. A lucrat pentru peste 50 de mărci naționale și multinaționale, cu activitate în domenii diverse, de la cosmetice până la auto și servicii financiare. Ea a activat de asemenea și în sectorul ONG, ca director de comunicare și evenimente la un ONG pentru drepturile copiilor cu dizabilități. După 4 ani de freelancing, Andra a acceptat în 2015 provocarea de a se alătura pentru prima dată unei echipe de 400.000 de oameni, dintr-o corporație, ca Event Strategist la IBM Global Marketing Center. Ea este motivată să genereze impact prin experiențele pe care le creează, are un ochi format pentru detaliu și este foarte pricepută la a organiza totul cu o mână de fier în mănușă de catifea. Înclinația sa pentru partea creativă a ajutat-o să implementeze concepte și vizualuri memorabile pentru clienții săi.

Speaker
Speaker

Ștefan Liuțe

Co-fondator Storience și Strategy Director, Storience UK

Ştefan este unul dintre cei mai reputaţi strategi de brand din România. Are o experiență de peste 16 ani în branding, a câștigat numeroase premii internaționale, precum ReBrand 100, Transform Awards, Pentawards, a jurizat competiții de branding din țară și din străinătate, a fost speaker și trainer la evenimente de profil a predat managementul strategic al brandului la un curs post-universitar al Universității București și a tradus două cărţi de profil. Ștefan este Strategy Director și co-fondator al agenției de branding Storience și co-fondator al agenției de branding şi digital Grapefruit.

Trainer
Trainer

Romanița Oprea

Consultant PR și jurnalist, Freelancer

Romanița are o experiență de 15 ani ca jurnalist și 7 ani ca PR. Ca jurnalist a lucrat cel mai mult pe domeniul media și advertising, pentru publicații renumite precum: AdMaker, Biz, IQads, The Marketer, Money Express, Money Magazine, SMARK.RO, Business Review. A fost redactor-șef la Strategic.ro și Campaign și, împreună cu Anca Rancea, a realizat celebra emisiune "Marcă Înregistrată", produsă de Zero Productions. A început să lucreze în PR în 2009, în cadrul Millenium Communications (actualul Millenium People). Mai apoi a fost consultant PR pentru Brici Entertainment, Arrow Consulting, Sud-Est Production și MakeSense PR. Freelancer fericit, în prezent Romanița oferă consultanță mai multor agenții și companii, precum Jazz, Tempo Advertising, Grapefruit, Olla, Belle Maison Spa etc. și pentru că nu a renunțat la prima dragoste - presa -, continuă să colaboreze cu mai multe publicații din domeniul media & advertising.

Speaker
Speaker

Andrei Pfeiffer

Code Designer, [e-spres-oh] și Organizator tim.js

Andrei a debutat ca designer în 2004, a continuat ca programator full-stack pentru 5 ani, iar din 2008 s-a specializat în tehnologii front-end. Nu întâmplător, se declară „hibrid între designer și developer”, fiind pasionat atât de UI/UX cât și de code design și arhitecturi software. Din 2013 organizează meetup-ul lunar „tim.js”, ajutând la construirea unei comunități puternice de JavaScript în Timișoara. Andrei Pfeiffer este Code Designer la [e-spres-oh] şi organizator tim.js.

Speaker
Speaker

Sorin Bechira

Designer Multimedia, Freelancer

Sorin are o experiență de peste 14 ani în design grafic și multimedia, a primit numeroase premii naționale și internaționale pentru lucrările sale, precum ReBrand Award, Best of Eulda, FWA, Logo Lounge. A jurizat competiții naționale și internaționale și a participat ca speaker și trainer la mai multe competiții de design. Sorin a fost Creative Director la X3, Graphic/Multimedia Designer la The Keystone Design Union (The KDU), Gallery Director la slashTHREE, a creat și creează în continuare tutoriale pentru CGSociety, Pluralsight, Advanced Photoshop Magazine, Photoshop Tutorials, iar de 3 ani este freelancer.

Speaker
Speaker

Georgiana Gligor

Large-scale Application Architect, CTO și Co-fondator, Tekkie Consulting

Georgiana dezvoltă soluții de business folosind tehnologii open-source de peste 13 ani, cu accent pe scalabilitate și performanță. Experiența sa este valorificată ca și speaker la cele mai mari conferințe internaționale de PHP, crearea de arhitecturi pentru aplicații large-scale, technical lead, mentorarea colegilor mai tineri, îndrumarea acestora spre atingerea craftmanship. Atât ca angajat, cât și ca freelancer, iar mai recent ca antreprenor, are o sumedenie de experiențe de împărtășit colegilor care sunt încă indeciși ce soluție e mai bună pentru ei.

Speaker
Speaker

Szilárd Asztalos

Co-fondator și Partener, Asztalos & Crișan

Szilárd asigură asistență profesională în probleme de drept comercial și drept fiscal pentru clienți din diverse domenii, inclusiv IT și digital. După o practică individuală de zece ani, în anul 2013, împreună cu Ștefana Crișan a pus bazele societății profesionale de avocați Asztalos & Crișan, cu birouri în Satu Mare și Oradea.

Speaker &
Trainer
Speaker &
Trainer

Alexandru Crâșneac

Expert contabil și consultant fiscal

Alexandru este cadru didactic universitar în cadrul Universității de Vest din Timișoara, Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor, unde susține cursuri și seminarii la disciplinele Fiscalitatea afacerilor, Corporate Taxation, Social Protection and Private Pensions și Commercial Insurance. Alexandru este expert contabil, consultant fiscal și expert judiciar. În prezent, desfășoară activități de consultanță în domeniul fiscal și efectuează expertize contabile și fiscale.

Speaker
Speaker

Teo

Comediant, Nimic Nou, Sector 7 și Între Showuri

Claudiu Teohari (TEO) este unul dintre cei mai cunoscuţi comedianţi de stand-up din România. A lucrat în advertising (copywriter @Leo Burnett), iar în paralel, timp de aproape doi ani a urcat pe scenă alături de colegii lui din trupa de stand-up comedy - DeKo. În 2006, pasiunea pentru stand-up și succesul avut, l-au determinat să devină full-time comediant. În prezent, TEO este gazda show-ului online Nimic Nou de la Sector 7 și realizează podcastul Între Showuri împreună cu Vio și Costel.

Moderator
Moderator

Sebastian Niculescu

Consultant financiar

Cu o experiență de management în vânzări de peste 11 ani, Sebastian s-a lovit fie în nume personal, fie în numele clienților lui, de multe din situațiile din care avem noi de învățat acum. Timp de 6 ani a fost consilierul financiar a sute de oameni și companii. Dacă îl cunoașteți deja, mai mult ca sigur că nu l-ați întâlnit la bancă. Ideea lui de consultanță este una dedicată, în care apropierea de clienți este foarte importantă. În urma absolvirii unui Master în Managementul Riscului, Sebastian a schimbat recent și domeniul de activitate.

Speaker
Speaker

Luiza Simion

Business Unit Manager, Wyser – a Gi Group company

Luiza Simion este Business Unit Manager Wyser, divizia de recrutare pentru specialiști, parte a Gi Group. Are o experiență de peste 13 ani în recrutare, atât în departamente de HR, cât și în firme de consultanță, iar cele mai reușite proiecte de recrutare și totodată cele mai „challenging” au fost cele din domeniul IT și Engineering. Luiza este trainer acreditat pe zona de soft skills.

Speaker
Speaker

Ovidiu Stroescu

Senior Consultant, OD&M - a Gi Group company

Ovidiu are peste 10 ani de experiență în consultanță, respectiv în domeniul resurselor umane, coordonarea de proiecte de HR, atât în domeniul de producție, cât și cel al serviciilor. Principala expertiză o are în implementarea centrelor de evaluare, emiterea de politici și proceduri în domeniul resurselor umane, dezvoltare organizațională, diagnoză organizațională și, nu în ultimul rând, în dezvoltarea abilităților soft ale angajaților.

Trainer
Trainer

Alina Solomon

Partener/Head of Outsourcing Department (România/Republica Moldova), Moore Stephens KSC & Managing Partner, Bohême délices francaises

Cu o experienţă profesională de peste 10 ani, Alina oferă consultanță afacerilor locale și internaționale pentru a-și desfășura activitatea în funcție de diverse spețe din sfera contabilă, fiscală, salarizare și administrare de personal. Ea şi-a început cariera ca Accounting Manager, cu focus pe consultanţă fiscală şi gestiunea taxelor, făcând apoi pasul spre echipa Advice Accounting, din care a fost parte timp de peste 9 ani ca partener şi Senior Accountant. În cadrul companiei, responsabilităţile Alinei au implicat expertiza acesteia în domeniul contabilităţii, salarizării, resurselor umane şi fiscalităţii, pentru importanţi clienţi locali şi internaţionali. Recent, s-a alăturat companiei Moore Stephens KSC ca Partner si Head of Outsourcing Department pentru Romania si Republica Moldova. În paralel, Alina îşi conduce propria afacere, Bohême délices françaises, născută din pasiunea acesteia pentru prăjituri, detalii şi perfecţiune.

Speaker
Speaker
x
Infografic
Cariera in CTRL Facebook Ctrl-D Twitter Ctrl-D Youtube
5 minute INFOGRAFIC

Înscriere la newsletter:

x